vrienden aan het kayaken
News

Kriebels en Kuren en Idee Kids worden Heyo

In september slaan Idee Kids en Kriebels & Kuren de handen in elkaar. En als twee vakantiekampexperten de koppen bij elkaar steken, geeft dat vuurwerk. Reken dus op nog meer onvergetelijke momenten. Voor klein en groot!

Het beste van 2 werelden 

Wat als we nu eens het beste van onze werelden zouden combineren, dachten ze bij Idee Kids en Kriebels & Kuren. Ontdekken, spelen, beleven en bijleren voor de kleinsten enerzijds. Avontuurlijke jeugdvakanties in binnen- en buitenland anderzijds. Dat is gegarandeerd dubbel plezier! Vanaf september delen Idee Kids en Kriebels & Kuren daarom hun ervaring, kennis en aanbod als één merk. Samen worden ze zo een nieuwe onafhankelijke organisator die meegroeit met je kind. En vooral: één die ook zo wild is van vakantiekampen. 

Wat mag je verwachten?

 Je vertrouwde avonturen, maar dan groter. Onze expertise blijft dezelfde, en ook jouw vertrouwde monitoren blijven aan boord. Maar vanaf september staan wij met nieuwe inspiratie voor je klaar: • Meer vakantiekampen met gloednieuwe thema’s.

  • Een evenwichtig en divers aanbod op maat van elke leeftijd en persoonlijkheid.
     
  • De kennis en ervaring van Idee Kids en Kriebels & Kuren als één powerteam.
     
  • Tal van nieuwe partners en organisatoren met korting voor jou.  

Zoek je nog een vakantiekamp?

Vanaf september beleef je alle vakantiekampen met Heyo. Tot het zover is, kan je terecht op www.ideekids.be en www.kriebelsenkuren.be. Bekijk zeker ons aanbod en de vrije plaatsen voor deze zomer.

Helan-voordeel

Als klant van Helan krijg je 10 euro korting voor vakantiekampen zonder overnachting en tot 40% korting voor vakantiekampen met overnachting. Van Helan krijg je tot 150 euro terugbetaald. 

Lees meer over de terugbetaling kampen.

Deel dit artikel

Tags
Kamp

Verder lezen

Blog

Regen of sneeuw? Dit zijn de 6 leukste binnenactiviteiten voor kinderen

Kinderen hebben zo’n 2 uur beweging per dag nodig, maar op regenachtige dagen is dat niet zo vanzelfsprekend. Voetballen, ravotten of springtouwen gaat nu eenmaal niet zo goed binnenshuis. Gelukkig zijn er veel leuke alternatieve binnenactiviteiten voor kinderen die ervoor zorgen dat ze in beweging blijven én dat ze zich geen moment vervelen.

Blog

Waarom een vakantiekamp jouw kind doet groeien

Het is weer (school)vakantie. Je wil je kind een leuke tijd geven en schrijft hem of haar daarom in voor een vakantiekamp bij Heyo (vroeger gekend als Idee Kids en Kriebels & Kuren). Top idee! Want wist je dat een Heyo vakantiekamp jouw kind niet alleen plezier geeft maar ook doet groeien?

Blog

Een blik achter de schermen van de Heyo vakantiekampen

Een Heyo vakantiekamp: dat is voor vele kinderen en jongeren eindeloos plezier maken, de eigen talenten ontdekken en nieuwe vriendschappen sluiten. Het lijken de evidente ingrediënten voor een geslaagd vakantiekamp, maar dat komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Hieronder delen we alvast enkele keukengeheimen om telkens weer de ultieme vakantie-ervaring tot stand te brengen.

Blog

Zo anders, maar de kinderen van Elena voelen zich allebei thuis op Heyo vakantiekamp

Elk kind is anders en daarom stellen we bij Heyo vakantiekampen een aanbod samen dat zoveel mogelijk tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende interesses en dat meegroeit met kinderen en jongeren. Voor elk wat wils dus en dat geldt ook voor gezinnen met meerdere kinderen die elk hun eigen willetje hebben. Elena, mama van een zoon (Matteo, 10 jaar) en een dochter (Alice, 7 jaar), kan erover mee spreken. Hieronder vertelt zij hoe Heyo er telkens toe bijdraagt dat alle stukjes van de vakantiepuzzel perfect in elkaar passen.