Herbekijk het webinar: Je bekkenbodem

 

 

De invloed van de bekkenbodem op je gezondheid

Wist je dat meer dan 1 op de 2 vrouwen wereldwijd ooit te maken krijgt met bekkenbodemproblemen? Je bekkenbodem is een bijzonder boeiend deel van je lichaam, maar velen onder ons weten er te weinig over.

Klachten zoals urineverlies, stoelgangsproblemen, seksuele problemen of pijnklachten blijven nog té vaak onbesproken. En dat is jammer. Informatie en oefeningen betekenen vaak een wereld van verschil.


Te bekijken tot 24 mei.


Wat mag je verwachten?

  • duidelijke info
  • prachtige beelden
  • praktische tips
  • oefeningen waarmee je als vrouw zelf aan de slag kan

Over de spreker

Hedwig Neels is kinesitherapeut, doctor in de medische wetenschappen, oprichtster van het online platform thepelvicfloor.be en auteur van Het bekkenbodemboek.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

7 vragen aan je gynaecoloog
Blog

7 vragen die je niet durft te stellen aan je gynaecoloog

Hoeveel witverlies is normaal? Kan het kwaad dat mijn menstruatie soms bruin is? Gynaecoloog dr. Geertrui Meganck geeft antwoord op vragen die je misschien niet meteen durft te stellen aan je gynaecoloog.

Blog

Heb jij last van het imposter syndroom?

Heel wat mensen hebben er last van, en je hoort de term regelmatig vallen. Maar wat is het oplichters- of bedriegerssyndroom?